Idei de amenajare a unui dressing, economic și fără mult efort
Toată lumea are o garderobă în creștere pentru că apar noi colecții, noi modele și vrem să fim cât mai trendy. Însă pentru mulți dintre noi depozitarea și organizarea hainelor pare o misiune dificilă.
O garderobă de tip walk-in este opțiunea ideală deoarece poate avea dimensiuni diferite în funcție de spațiul disponibil din locuință. Este o modalitate excelentă de a păstra hainele și accesoriile în condiții bune și în ordine. Vei găsi repede ceea ce cauți și vei putea face și combinații rapide, deoarece ai la vedere toate piesele vestimentare. Pentru a avea un dressing pe măsura așteptărilor este bine să ții cont de câteva sfaturi și idei ale specialiștilor Natürlich.
Tipuri de dressing - unde îl amplasăm
De regulă, dressing-ul este o încăpere separată unde pot fi depozitate toate articolele vestimentare și este situat lângă dormitor pentru a ne îmbrăca rapid. Dar nu toată lumea dispune de o locuință cu o suprafață mare. Prin urmare, dressingul poate fi amplasat în mai mult locuri, în funcție de spațiul disponibil.
Evident, opțiunea recomandată de designeri este dressing-ul în dormitor. Într-un dormitor mai mare, pe un perete întreg, se poate delimita o zonă de dressing, sub forma unui șifonier imens. Pot fi montate dulapuri pentru haine, cu rafturi, bare, umerașe și alte suporturi. Ascunde privirilor garderoba ta și montează uși culisabile în locul celor clasice.
Alte opțiuni sunt mansarda unde de regulă sunt depozitate lucruri vechi. Poți monta rafturi făcute la comandă, bare pentru umerașe și chiar piese de mobilier, gen fotoliu, divan, oglindă. În living room se poate delimita un spațiu, în hol, în debara dacă aici nu există umezeală, sau chiar în balcon dacă este aproape de dormitor.
Dressing-ul poate arăta diferit în funcție de mărimea sa. Alege cu grijă piesele de mobilier și folosește inteligent spațiile goale avute la dispoziție. Construit până în tavan îți va oferi suficient spațiu pentru rafturi, suporturi și chiar și o masă de călcat, pliabilă, extrem de practică, care poate fi inclusă aici. Nu uita să amplasezi o oglindă de dimensiuni mari, care are multiplu rol, pe lângă utilitatea practică de a te admira din toate unghiurile și pregăti zilnic ea va mări vizual încăperea și este și un obiect ce va îmbunătăți decorul.
Amenajarea dressingului
O amenajare inteligentă a unui dressing walk-in înseamnă o compartimentare eficientă. Folosește rafturi și umerașe de calitate pentru diferite tipuri de haine, suport pentru pantaloni, curele, cravate, eșarfe și alte accesorii, suport de pantofi, coșuri pentru lenjerie intimă.
Desigur, poți apela la standuri simple sau duble pentru umerașe, ori montarea unor cuiere pe perete. Sistemul de depozitare a hainelor precum o garderobă pliabilă, este mult mai rentabil și din punct de vedere economic. Depozitează piese vestimentare sua chiar pantofi în cutii transparente din plastic, carete pot ajuta să vizualizezi mult mai ușor conținutul.
Creează-ți spațiul de vis adăugând câteva elemente de decor: un fototapet, decorațiuni pe perete, obiecte decorative, un taburet sau o banchetă pe care să lași la întâmplare câteva perne decorative.
Dacă ți-au fost de folos aceste sfaturi și ți-ai făcut o idee cum vrei să arate dressingul tău, te invit să intri în universul Natürlich unde vei găsi multe piese de mobilier și decorațiuni pe care să le folosești. Este nevoie doar să dai frâu imaginației.